<3


30 april

jaha.. valborg idag, vet inte riktigt vad som händer ikväll förutom att jag ska sova hos patrik (som jag inte träffas sen söndags) och att vi har ett lock. haha, men det händer säkert något kul :) Gó skoldag idag, börja halv tio med småföretagade prov som gick lite sådär, sen bar det av hemmåt för orkade inte svenskan och sista lektionen va inställd! Så ska snart dra in till stan och möta patrik och lunqan. Och imorgon ska jag sitta hela dagen på patriks ballkong och sola, lördag blir det jobb och söndag ska jag antagligen ut och fiska med pappa och andre haha! Och på måndag börjar APU:n, lite nervöst faktiskt! Nu ska jag nog ta och åka in till stan och kolla om jag hittar något roligt till garderoben :) PUUUUSS <3


- jag vill bara att allt ska bli bra, jag vill ju bara väl.

26 april

vart en ganska fullspäckad helg.. Lite shopping efter skolan i fredags med mamma och bror, blev ett par skor, ett linne och lite underkläder;) Kväll blev ju inte som räknat, men funkade lika bra att mysa med tända ljus och tv:n med putte :) Lördagen blev det släktkalas och efter det bar det av till Lunqan och grilla och dricka lite grogg! Blev tyvärr inga bilder eftersom jag lånat ut min laddare till kameran..  Och idag har jag mått som jag förtjänat och va tvungen att städat rummet för det var ju inte igår man gjorde det;) Var hos adisen vid sju tiden med alison och bakade och snackade, härligt!

nu ska jag kolla vädret på nyheterna och hålla tummarna för att det blir fint:) puuuuss <3


Lita aldrig på någon, knappt dig själv!

23 april

hejsan hoppsan!

Har precis vart och käkat pizza med hela "cola" bräckegänget, haha! jävligt god pizza va det iallafall, priset va helt okej också ta 2 betala för 1 ;) nu sitter jag iallafall på min brors data och ska snart ringa älsklingen och sova.. ska möta mor min på backaplan imorgon fter skolan och shoppa lite skor och anna, det känns ju göttt! Sen mot kvällen blir det säkerligen lite klunk :) men nu ska jag krypa ner i sängen.  

puuuuss <3

21 april

får bli ett kort inlägg här för ronja är hur trött som helst!
seg skoldag idag, men vi fick reda på våra APU platser, haha Hemtex i två veckor! wohoo ..
efter skolan blev det en promenad med patrik, blev att vi gick in på expert och kom ut med ett spel till playstationet som hade dem tjugo populäraste brädspelen, tyckte det passade oss så det fick bli den så suttit med putte och spelat hela kvällen och mumsat i mig jordnötsringar! precis som det ska vara :)

nu ska jag nog lägga mig ner och blunda för en stund, puuuuuss <3

20 mars

hihi, sitter med blonderingsslingor i håret nu (:

19 april


håller tummarna nu!



19 april

Söndag idag, vilke innebär skola imorgon.. jätte kul, har inte lust eller ork överhuvudtaget, kan inte bara sommarlovet kommer någon månad tidigare? Fast vi har ju praou vecka 19-20 så det är ju skönt :)

Idag har det vartit jobb på mitt schema, är skit trött i hela kroppen! I fredags var det grillning på färjenäs och sen drog alla så jag, patrik och lunqan skulle vandra över älvsborgsbron för att dra till Röda Sten, haha det gick ju som det gick! Igår var jag och tränade budy pump med Alison, trodde inte jag skulle få sån träningsvärk, men jävlar vad det känns i mina ben! haha, där märkes hur "vältränad" jag är ;) efter det bar det av till pappas kompanjon och käkade årets första grillade mat, gott som fan! När jag kommit hem gick jag andre och patrik ner till hamnen och träffade en massa, men va så trött så det blev inte långvarit, utan vi vandrade hemåt igen och sen somnade jag och patrik som små grisar i min nybäddade säng, hihi :)

nu ska jag fortsätta kolla "och så kom polly" och sen somna gott, puss (:

PATRIK

tycker faktiskt att han ska få ett eget litet inlägg pågrund av att han nämligen haft namnsdag idag! :D
så grattis på namnsdagen älskling <3, haha :)


haha, laddar upp denna söta bilden också eftersom jag vet att du älskar katter :D




16 mars

hejsan hoppsan! :)

Ligger i sängen min med patrik och kollar sex and the city, hihi! Har läst typ halva Asyl, herregud va bra den är! folk säger att ettan är bäst, men tvåan är minst lika bra.. om inte bättre! Vart en ganska lugn och skön dag, kom hem efter skolan la mig i soffan och läste lite ur boken, somnade såklart  .. Sedan ner till triumf och köpa lite glass och en wild cheesburgare fasen va god den är, 15:- på BK! HAHA :D sen mötte man några góa gubbar på bräckeskolan, haha så bar det av till navona för patrik ville ha mat iklart ;) och nu ligger vi här i sängen och är ny duschad och grejer :) Nu blir det att kolla slutet av sex and the city sen läsa lite till, och slutligen mysa med feffe (:

Blir troligen Färjenäs imorgon, hoppas på en lyckad kväll ! god natti !



puuuuuussy!!

15 mars

Jaha.. sitter på patriks balkong nu och har precis pluggat lite svenska, jobbigt svenskaprov imorgon i typ 7 kapitel.. fast det verkar ganska lätt att plugga på så det blir nog bra resultat :) Ikväll blir det Grays Anatomy och Fråga Olle, gött med onsdagar måste jag säga! Synd för patrik bara som hatar båda två hahaha rätt åt han! Just det, igår när jag var i stan med Beps fick jag ett impulsköp och köpte mig en toning, haha mörk guldbrun eller något liknande hette den, så nu är lilla ronja ljusbrun/lite grön- hårig (y) haha! Om nån månad blir det nog blonda slingor på detta, men funderar starkt att göra dem på frisören istället så att det verkligen blir riktigt gjort så jag inte behöver tappa håret, vilket jag nog gör alldeles strax .. Nu ska jag ta och kolla på lite vänner och vänta på att klockan slår nio, hihi ! Kanske blir något till inlägg senare om internet vill vara på min sida vill säga.





puuuuuuuuss !



14 mars


kör du ditt så kör jag mitt, för jag vill inte vara den enda som kämpar!



14 mars

Får väl börja med att säga grattis till min kära barndomskompis Beps som fyller 18år idag! Var med henne i stan idag efter skolan och kollade runt lite, pengarna bara flyger iväg till allt och ingenting nu när jag börjar jobba igen, gött som fan! Var ju första skoldagen idag på ett tag, kan ju säga att det inte va så värst roligt, ont i huvudet och trött.. knaprat i mig två huvudvärkstabletter idag och jag brukar aldrig ta alvedon/Iprem så känner mig inte så pepp! Jag och patrik hade femton månader tillsammans igår, så blev ingen data för min del, utan när vi låg och kollade Big Brother, haha ! Bara en massa mys och popcorn den sista lovdagen, precis vad jag behövde! finns väl inte så mycket mer att skriva, bara att ni är väldigt dåliga på att kommentera, vill ju veta om det verkligen är någon som läser denna mycket roliga bloggen. haha. Nu ska jag ta och kolla dubbelavsnitt på Desperate Houiseviwes, som jag har längtat!




puss på er, och ha det bra :)

11 april, påskafton!

Hallå så!

Gud va skönt det är när solen skiner här i Göteborg, skönt att sommaren äntligen är påväg! Lovet går fort som fan, som vanligt då vill säga! men men, inte så långt kvar till sommarlovet :) Fått två påskägg idag, hihi ! någon har vart snäll;) även vart och käkat på resturang med bror och pappa, gött som fan måste jag säga ! Har inte firar denna påskdagen något speciellt .. vart som vilken dag som helst, fast lika bra det :) ska ta och kolla beck- pojken i glaskulan nu och sen läsa lite ur Asyl och sen nana :) 

godnatt <3

9 mars

God morgon på er !

jobb, jobb, jobb .. igår var iallafall sista dagen på lovet jag ska jobba hittills! Det är skönt ska ni veta, får bara hoppas på att solen sticker framm dessa dagarna så det blir lite mer färg på kroppen. Idag blir det antagligen lite grill på färjenäs, tydligen en massa som ska komma, haha kul! får väl se hur kvällen slutar, kommer nog bli bra :) innan dess måste jag bort till kyrkbyns bibliotek har reserverat en bok, Asyl fortsättningen till Gömda av Liza Marklund som jag redovisade i skolan, något ni måste läsa säger jag bara!! nej, nu ska jag göra iordning mig och antagligen rensa sko-garderoben med mamma, haha !


pusselipuss (:

6 april

Hallå där !

Har vart en helg med helt fullt upp! Efter jag hade vaknat upp hemma hos patrik i lördags så va det bara att dra sig hemåt och göra iordning sig för jobbet som inte va så jätte kul.. efter jobbet bar det av ner till Färjenäs för att fira in våren eller något :D satt där med en fin fin brasa och en gó bärs i handen, underbart må jag säga! Tog  mig hem på någon konstigt vänster med patrik vid halv 1 tiden och vakna dagen efter och mådde väl inte så bra, men va bara att göra sig iordning för att även på söndagen jobba, fast som tur var bara till fem!  Sen blev det gymmet och solning med faster Nina :) kändes skönt! Senare mot kvällen mötte jag Alison&Jonathan på IG, klockan tio i tio kom hon på att hon skulle köpa nartur godis, så vi var tvugna och springa till coop, passade på och köpa lite chips dip och cola för jag hade fått patrik till att åka till mig! Hemma hade jag tänt en massa ljus och gjort mig fin för älsklingen min så det blev bara en massa mys för våran del:)

Idag åkte hela familjen inklusive patrik till backaplan för brodern min behövde nya brallor och jag ville köpa min väska som jag så länge velat ha! Sen blev det Donken, efter det blev det till nån glassbar och käka glass i stora lass! Och ikväll händer det väl inte så mycket, patrik åkte nyss hem.. ska nog bara kolla film och mysa med mig själv, ska jobba imorgon .. blää!!

här får ni några snygging bilder från helgen!











puss puss! :)

3 april

hejsan !

Ligger i min säng med datan i knät, underbart ! Ska snart iväg till stan, ska möta patrik där halv 8, någon slags överraskning.. men jag tror jag vet var det är :) hihi, har inte hänt så mycket hittills idag, skolan sen däckade jag i sängen och sov i två timmar. Ska jobba imorgon och på söndag, så ni lär inte se så mycket av mig ! Nu måste jag göra iordning mig så jag kommer i tid !


hihi, jag visste att vi skulle på bio! han hade fixat 2 biobiljetter till Marley&jag, mys! En skit bra film, satt och lipa i hela slutet av filmen, kände mig som en liten barnunge .. Sen mys hemma hos patrik med jordgubbar och glass :)





puss&kram

1 april, ett skämt?

hej!

Underbar förmiddag med en massa sol och en glad Burrvis och en långpromenad med mina två fastrar och hundarna :) Sen blev ju kvällen som den blev och allt är väl inte så bra nu.. men känns som jag inte orkar bry mig längre, känns som att det som händer mellan oss det händer och jag orkar inte försöka ändra på det. jag tror på ödet helt enkelt...

RSS 2.0