lol


söndag ..

HALLÅ!

Har vart en mycket fin helg med lite jobb, lite supande och mys! haha idag har jag spelat bingolotto, lol! Med alison,eve,ada,william och putte... jävla patrik vann 2 sverigelotter och jag ingenting :(

nu ska jag lägga in lite låtar till min ipod sen nana.

PUUUSS:*




my bad

min data har fuckat upp vilket innebär att mitt internet inte funkar :S så alla roliga bilder lär dröja ett tag till :( sorry ! :*

redan!?

det känns som en söndag idag, lite halv seg och vill typ inte göra någonting bara slappa och kolla film! bara jag som känner så? Har iallafall fått tränat idag det känns jävligt gött, slipper jag tänka på det imorgon då det är söndag på riktigt och så ska det väl bli finare väder imorgon mycket skönare att ta en promenad runt slättardam då :)

Åhh, kan inte fatta att det redan e lördag :( alltså bara 2 dagar kvar på påsklovet, usch fy fan bläää! Positivt är iallafall att vi går bara i skolan vecka 15,16 och 17 sedan vecka 18-21 har vi praktik! Ska vara med pappsen, haha ;) vill inte stå i nån jävla butik å packa upp varor i 4veckor, skönare att vara med pappa där det händer lite mer :)

måste påpeka att jag hade en väldigt mysig kväll i Gunillse igår hos william med en poker kväll, och ni kan ju gissa vem som kom 2:a ;) Men var tvungen att gå så att vi inte missade bussen hem så jag och william fick dela på potten man tackar ju inte nej till 45:- precis ;) Bilder på det kommer upp senare!

Nu ska ja kolla om pappa behöver någon hjälp med maten, grillat blir det idag ! mums


PUUUSS:*

älskar det!

Donken på wiesel har öppet HELA TIDEN! DYGNET RUNT! helt jävla undebart! :D (L)

duktig?

fan va jag e duktig! Hoppade på cykeln och cyklade bort till gymmet i regnet i förmiddags och sedan blev det en god solning efter det, känns härligt! Trodde aldrig jag skulle komma iväg till gymet eftersom det är så extremt tråkigt när det regnar, men jo det grejade jag! :D

Ikväll händer det ingenting,  ska bara ta det lugnt och vänta tills desperate börjar ikväll :) 

pusssss:*

renovering

Det tog en stund men nu tror jag att jag e färdig med den nya blogg designen och headern, bara lite små saker som ska fixas men det får jag ta imorgon!

Är ganska nöjd än så länge, vad tycker ni? :)

shopping&hårinpackning!

tjaaa!

sovit hos min kära patrik inatt kollade på andra avenyn avsnitt som jag redan hade sett fan va sur jag va! haha :D när vi vaknade upp vid 11 tiden låg vi och dega i sängen sedan blev det av till stan vid 2 tiden och käka lite god frukost på paprika och även lite shopping för min del, hihi! fick köpt mig ett par nya leggings, en vit tunika från H&M och en vit/beigh t-shirt från gina och ett par coola vita solbrillos på cubus ! efter det åkte jag hem och hann knappt sätta mig ner innan beps ringer och vill att ja ska med henne å köpa någon persisk mat här vid wiesel så det va bara till att gå å möta henne! Vi drog även till Willys å köpte hårfärg till mig som ja ska ha efter jag klipper mig när som helst och lite olivolja. sen drog vi till mig och käkade den goooda näs maten, gött som fan :D

efter det gjorde vi en hemmagjord hårinpackning som funkade mycket bra det som behövdes var ändast:

2 msk olivolja
2 ägg gulor
(några droppar citron om man har ljust hår)

Sedan skulle man blanda det i en skål i ca 2 minuter och ha det i topparna i ungefär 30 minuter.

Och min hår känns redan lite bättre, kanske inte behöver klippa mig ;) nä, nu ska jag facebooka lite, blev ett väldigt långt inlägg, haha! Bilder från dagen kommer senare!

PUUUSS:*

mys med beps!

hallå!

som ni ser är min blogg lite omgjord, tack vare beps som va lite rastlös ;) Hon har sovit här i natt och drog nyss, hon kom till mig igår så satt vi och tjöta lite och drack lite gottigott! Och idag har vi bara fixat lite i lägenheten och tagit det lugt. det va nog allt jag ville ha sagt! nu måste jag sova, ska jobba imorgon 11-14 ;)


PUUUUUUUUUUS :*



RSS 2.0