ÄNTLIGEN! :D

just det!

har ju äntligen fått lämna tillbaka skit kameran jag fick av patrik (förlåt putte) och fick ett tillgodo kvitto så nu är jag en stolt ägare av en Casio ! (=)





hatar rubriker.

hallå hallå!

känns som det var ett tag sen det kom upp ett nytt inlägg här! Så nu kände jag att det var dags.
har precis kollat Håkans Bar haha för jävla roligt asså! annars har jag bara pluggat för fullt idag, har ett stort prov imorgon :(

I fredags hade vi en liten överraskningsfest för Eve hos mig, mycket mycket mysigt! och sen en mycket rolig kväll, haha! på lördan mådde jag helt förjävligt så bara skappade hela långa dagen! Och igår fyllde min kära bror 16 år, stor pöjk nu! Så då blev det tårta och tacos, muuuums! efter det blev det som vanligt trääääning! härligt å träna ur sin sista sista lilla energi från veckan på söndagskvällen!

och nu hade jag tänkt zappa lite framför tv:n och sedan pluuugga!

PUUUSS:*

,

GRATTIS FÖRFAN!!!!


tjaaaaa

precis skrivit klart mitt arbete på IT-stöd, härligt!

Idag blir det träning i eftermiddag och sedan en massa plugg ska nämligen ha omprov i gympa imorgon! hahah! men vafan vad har jag för nytta om vad musklerna i kroppen heter, hur kroppen förbränner, energi och en massa annan skit! åh! jaja, så det är mina planer för idag! nu ska ja till bamba, äcklig jävla korvgryta. usch.

This is my life!

hej! kollade nyss på melodifestivalen med min mormor och båda var jätte spända och ville att "manboy" och "this is my life" skulle vinna! Vilket lilla anna gjorde, mycket värdig vinnare tycker jag som såg det första gången för iår idag, haha!

Jo det e ju så att jag har flyttat till våran nya lägenhet redan! Och det e ju mormors lägenhet vi ska ta och hon bor ju kvar här tills den 1 april då hon ska flytta till dörren mitt emot oss och mammsen, pappsen och andré kommer till denna lägenheten! Så fram tills den 1 april bor jag med mormor i våran nya lägenhet :) Är verkligen jätte nöjd med mitt rum, trodde aldrig det skulle bli såhär fint, verkligen jättemysigt! Får väl ta och lägga upp lite bilder när min kamera kommer tillbaka från reperationen för er som är nyfikna! :)

Nu ska jag fortsätta mysa med min goa filt runt om mig och känna doften av ett chokladljus som är framför mig och kolla på någon bra film!


(Såhär söt är jag nu! hihi
)






PUUUUUUUUUUUUUUUSS :*

inte långt kvar!

låg i soffan med jason och kollade kejsarens nya stil 2 så efter en stund märker jag att han somnat, haha sötnos :)
Idag har jag vart på IKEA med mammsen och pappsen och handlat massa saker till det nya rummet, är riktigt fint där nu! :D flyttar nog in där under denna veckan eller nästa :) får se hur det blir ..

nu ska jag iallafall försöka plugga lite på bransch och produktkuskap som vi har prov i på onsdag :)

puss och hej!

lämplig rubrik?

hallå mina läsare!

Sorry för inlägget innan, va lite flumsig ! haha

Härligt med fredagar och börja 12, göööött! Va på bio igår med min älskling Shutter Island jävlar va grym den va! Synd bara att vi tog den vid 9 och den e ju 2 och en halv timma lång så va ju inte klar försen typ halv 12. Så va ganska trött i slutet av filmen :P men den va riktigt grym så den rekomenderar jag verkligen! Nu ska jag iaf vänta på att putte i klar i badrummet så jag kan hoppa in i en dusch och göra mig iordning lite! Blir jobb direkt efter skolan :)


PUSSSSS:*

Ronja is going crazy!

Hej hej elin här på ronjas blogg!

Här kommer underbart fina bilder på Ronja, som har gjort lite annat nu under lektionen medans jag sitter o kämpar med vårat arbete i natur...Så vi två jobbar tillsammans! ;)






RSS 2.0