31 mars

hej!

jaha .. är skit trött så ingen idé att ni räknar med ett långt inlägg, ska läsa lite i turismboken ringa patten en stund sen sooova! Var ju hos frisören idag, blev helt okej .. men håret är ju extremt slitet, får väll skylla mig själv ! Efter det blev dett ett Ki boxningspass på gymmet med faster, herre jävlar.. aldrig mer ! haha. nej, nu måste jag sova! Skriver av mig lite imorgon också.


puss&kram

30 mars

Hallå så!

Måndag idag,segt! Skolan gick ju skit segt, har det även gjort hemma också, bara tat det lugnt och slappat. Skönt som fan! Ska alldeles strax sova, är trött som aldrig förr.. Men måste plugga lite på turismen först, helt fullt upp denna veckan, prov på turism på  torsdag, två inlämmningar på fredag och jag har inte äns börjat med den ena .. ska bli sååå skönt med lov! Imrgon ska jag iallafall klippa mig! ska bort med dem oranga topparna och skaffa snelugg och klippa upp ganska mycket:) får hoppas på att det blir bra. Nu måste jag ta tag i turismboken och läsa några sidor, blää..  här får ni en lite somrig bild att njuta av !






puss&kram


29 mars

hejsan !

Idag händer inte så mycket, ska försöka få patrik att hjälpa mig att storstäda rummet, haha! Får väl se hur det går ..
Sen ere ju wipeout ikväll också, yes! Så det blir bara mys ikväll så man kan ladda inför sista skolveckan innan lovet. Hoppas ni inte glömt att ställa fram klockan heller, 1 timma framåt :)

Skit chill kväll igår hos Charlotten, lite tråkig film bara så somnade tät intil ada i hennes soffa, hihi! Men är riktigt besvikna på er människor som inte släckte igår ! Var ju tydligen bara 500 000 som släckte lamporna, själv spelade vi spel på charlottens balkong med släckta lampor och en massa ljus, mys :)


puss&kram på er !



28 mars

Tjosan !

Seg lördag, har bara slappat hittills med älsklingen :) får se och hoppas på att något skoj händer ikväll, earth hour ikväll också! det får man ju inte glömma, ändå ganska häftigt att hela världen nästan är med på detta :)
Nog snackat om idag, här kommer lite bilder från partyt hos alison igår. Tack för en lyckad kväll <3









puss&kram

26 mars

Hejsan !

Sitter nu i skolan och har näthandel, hur tråkigt som helst! Längtar verkligen tills påsklovet och solen då jag slipper denna jävla skit skola och klassen, iallafall i en vecka ;) Va inne i stan igår och reklamerade mina fjortis jeans från gina , haha pallade inte ha samma jeans som halva klassen. Köpte ett par nya på Zara istället i söndags :) Så nu är man 399:- rikare :D
Idag ska jag iallafall in till stan med alison&ada och fixa en liten present till våran söta thai som fyllde år i måndags, GRATTIS !!! :D Och detta ska självklart firas imorgon hos alison, WOHO!  Och efter stan blir det att åka hem till alison och slinga hennes hår :) Så har ganska fullt upp idag, men det blir säkert bra!

Saknar min Patrik också, ÄLSKAR DIG (L)






puss&kram

23 mars

Hallå där !:D

har ju inte blivit så många inlägg som ni ser, har nämligen haft fullt upp hela helgen !
i fredags blev det jobb på triumf efter skolan, sen vid halv 10 bar det av till Boffey och få en gratis fylla :D haha, så skulle man ju upp 10 på lördagen för att jobba, och jag mådde ju som jag förtjänade kan man ju säga.. haha, på lördag kväll blev det bara mys med älsklingen men dem nya chilli ostbågarna, helt okej faktiskt! På söndagen bar det av till stan med Beps och älsklingen och shoppa upp alla pengarna jag fått .. haha, nä men nästan!  Senare på kvällen blev det solning och färgning på håret hos alison :)

Och idag blev jag tvungen att jobba efter skolan, ni ska bara veta hur underbart det känns att ha pengar igen! känner mig lycklig och glad :D så jag gick in på coop och köpte en hårfärg som pappa skulle hjälpa mig att färga. hahaha, det gick ju som det gick, säger bara att jag måste köpa silvershampoo imorgon ! att jag aldrig lyckas ..

Nu ska jag fortsätta mysa och kolla sex and the city med patrik:)



puss&kram

19 mars

hallå där !

sitter i skolan nu, och är verkligen skit tråkigt! usch .
UNDERBART att solen är här och värmer mig, våren är ju typ här :D
Nu måste jag fortsätta plugga vidare!


puss&kram

16 mars

God afton mina läsare :)

Har äntligen köpt nya jeans, blev fjortisjeansen från Gina men en massa hål ;) hihi
Skulle tränat idag, men va så mycket folk på gymet så vi gick en lång promenad med hundarna vid slättardam istället, kändes skönt! Man blir verkligen helt slut av att gå så långt, känner mig matt och trött i hela kroppen, bara jag inte är påväg att bli sjuk.. Nej, nu ska jag ringa min älskling sen sova så gott!

puss&kram




15 mars

solen skiner och allt är så underbart <3

14 mars

hejsan !

Har precis kollat klart melodifestivalen med patrik och ätit en massa chips och nacho dip, mums!
Får jag bara fråga, hur fan kunde hon opera sångerskan gå vidare !? Jag som röstade på Emilia 4 gånger och hon fick inget poäng alls? fattar inte ens, och detta ska kallas musik. skäms på dem svenska rösterna !!!

Iallafall, har inte hänt ett skit idag, vart med älsklingen hela dagen och lagat mat och testade på och bakade vaniljcupcaken som vissa hört talas om, fy va äckliga dem blev.. haha, dem såg ju så goda ut på bilden!
Händer nog inget särskillt mycket ikväll, pappa har åkt till mamma på jobbet så är ensam hemma med patrik, utan brodern förstås som sitter fast limmad vid datastolen, så blir nog bara ännu mer mys och en hel jävla massa röj nästa helg? :D


såhär skulle dem ju bli :(







puss&kram

13 mars, otur?

God afton ni som är dåliga på att kommentera !


Har klarat mig väldigt bra hittills detta med fredag den trettonde, *peppar peppar ta i trä* haha, får hoppas att dagen fortsätter såhär :)

Va på svenska mässan idag med skolan på UF-mässa , ung företags bla bla ..
Kanske inte roligaste precis men bättre än praktisk marknadföring och engelska iallafall ;) Efter det vid halv 2 åkte jag hem och käkade lite och somnade i soffan. hihi !

Och eftersom jag och min älskling har 14månader idag så ska vi vara hemma hos mig och kolla film och mysa med allt vårat godis jag har köpt! puss på det :*  Så inget festande för oss ikväll, hopps ni klarar er haha !



ÄLSKAR DIG PATRIK <3





puss&kram



12 mars

Hej !

Sitter i min soffa nu i mörkret med lilla elin och ska snart dra en going genom fönstret innan vi ska sova, hihi !
Har inte hänt så mycket idag, cp trög dag i skolan sen bar det av till stan med elin och kolla jeans. Så åkte vi till mig genom all den vita snön som har kommit.. jag som trodde våren va påväg :(
Så vi har bara myst, ätit chips och kollat Beck ! :*

EU-mässan imorgon, SKIT KUUUL .....


puss&kram

11 mars

Tjosan Trosan !

Blev inget inlägg igår för tiden gick så snabbt, var iallafall på bio efter skolan med mina två fastrar såg "I taket lyser stjärnorna" grym film, något man måste se:) När jag kom hem ringde patrik och ville sova hos mig så blev att kolla Desperate Housewives och mysa med älsklingen sen deckade jag vid 11..

Och idag har jag vart och tränat med faster Nina, gud vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon!
Snart ska jag åka hela långa vägen till Bergsjön för att sova med patrik och kolla Grays Anatomy så det blir skönt. Så antagligen kommer det inte bli några fler inlägg idag, hoppas ni klarar er;) haha


puss&kram

9 mars !

Hallå alla trogna läsare ! :D

Skit tråkig dag i skolan, har ingen lust alls! Ge mig sommarlov och sol tack :)
Va och tränade idag med Nina, gött som fan nu ska jag bli smal och snygg !!
Efter det bar det av till solariet med Adisen, fan va snygg och brun jag ska bli.
Patrik va precis här och vi snackade lite om allt som har hänt under helgen och så, men nu är allt löst ;)
Ska nog ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen och föröka plugga lite till provet imorgon, blääää.

puss&kram

8 mars, Internationella kvinnodagen!

Hejsan hoppsan!

Först vill jag bara säga grattis alla kvinnor! <3
Sitter just  nu i min soffa och kollar Wipeout, sjukt kul!
Inte gjort så himla mycket idag, vart med faster Nina som kom och hämta mig vid halv 2 så drog vi till IKEA och köpte lite saker till hennes lägenhet sen åkte vi till H&M och köpte en ny sport-BH till mig (a), sen hemma vid 4 och bara tat det lugnt och käkat tacos hihi !
Vi hade tydligen båda gymkort på Friskis så vi har bestämt att vi ska börja träna :)
Eftersom vissa andra svek mig med gymet ;) Men det ska bli härligt!


Nu ska jag fortsätta kolla Wipeout sen blir det Sanningens Ögonblick!


puss&kram

välkommen !


Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och skaffat mig en liten blogg!
Hoppas du är glad nu Adisen, hihi!
Sitter i min säng med laptopen på knät och är lite små dålig ifrån gårdagen, jävla kul kväll hos patrik innan allt sket sig och jag var tvungen att ta min roll som mamma haha. (som vanligt)
Och snart kommer Patrik förhoppningsvis, han ska få sig en portion av mammas goda kotletter, goda brunsås och potatis som smakade smaskens! Sen ska vi väl antagligen bara mysa med chips, nacho-dip och coca cola och kolla melodofestivalen. Men eftersom inget brukar bli som jag planerar så blir det väl att vi hamnar hos patrik ikväll igen med en Bear Beer 7,5:a i handen och humöret på topp!

nu ska jag fortsätta njuta av denna lördags eftermiddag.


puss&kram










RSS 2.0