27 maj

det går dåligt med att fixa iordning bloggen! jätte svårt att få till en snygg header, men tror jag vet hur jag ska ha den :)
Värsta stormen ute idag också, haha man blåser ju typ iväg.. har vart jätte trött dessa dagarna, så har verkligen inte orkat skriva ett inlägg och så är det en jobbig vecka i skolan med massa prov och inlämningar. Hade iallafall utveckligssamtal igår om ni bryr er, gick otroligt bra! hade ju typ MVG i matte,svenska,datakunskap och information&layout och G i småföretagande och näthandel och resten av ämnerna va VG! känner mig som nån plugghäst, haha :D så jävla gött att det är typ 2 veckor kvar i skolan, plus att jag ska nog ta ledigt någon dag nästa vecka ;) nu ska jag sitta och vänta på att alison kommer så vi kan plugga lite.. haha :D

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss:*

24 maj


Raderade precis den gamla layouten, ska försöka fixa till en snyggare nu :) hoppas på att det blir bra!

har inte hunnit skriva så mycket på sistone, eller kanske inte orkat för att ni är så dåliga på att läsa och komentera?
får sammanfatta långhelgen lite!

torsdag: va hos elins kompis rasmus i lindome och hade en mycket trevlig kväll med bubbelbad och allt.
fredag: rolig och trevlig kväll hemma hos vickan!
lördag: vaknade upp och mådde som jag förtjänade, tog det lugnt hela dagen ..
idag: har väl inte hänt så mycket heller, tränat med pappa och vart ute med hunden mest.

måste vila upp mig är ju en hel skolvecka framför och ska även jobba hela helgen, gött med pengar!
och för er som orkar läsa, så har katten kommit tillbaka. woho.. haha! nu får jag försöka fixa till bloggen lite och sen försöka sova.

puss :*


19 maj

god afton!

sista skoldagen idag denna veckan, skönt! Ska upp till uddevalla imorgon med klassen och ha frilufsdag.. haha jag kommer bli en av hejaklacken istället :) haha, vi har fått en ny familjemedlem också, efterson katten sprungit bort och antagligen inte kommer tillbaka så åkte vi och köpte en hund istället, haha en jätte söt liten blandras hund vid namn Melissa, den nya konkuranten för patrik ;) haha! Nu måste jag gå till sängs ska ju sitta i en buss till uddevalla imorgon, jippi!


puss och godnatt! :*


17 maj

Hallå där!

har vart en väldigt händelserik helg måste jag säga, i fredags blev det färjenäs med en massa, ganska chill faktiskt :) Lördagen blev mycket lugnare med skräckfilm och eurovision med alison,jonathan,eve,elin och putte hemma hos mig med en massa chips,dip,popcorn och cola! Var riktigt mysigt med en sådan kväll kände att det verkligen behövdes! Idag vaknade jag upp i sängen vid 11tiden med en elin på vänster sida om mig och en patrik på högra sidan så var det bara till att glatt vänta på att dem skulle vakna så jag kunde få i mig lite frukost :) efter frukosten och lite robinsson blev det till att följa elin till hållplatsen och efter det skulle jag och pappsen till gymet för vi hade beställt en instruktör till klockan tre, så säga adjö till patrik och dra till gymet, fick lära oss ganska mycket faktiskt! Gratis va det också så har ni kort på friskis så tycker jag verkligen ni borde testa! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan möta patrik och köpa lite mys tills ikväll!

puuuuuss :*







14 maj

jag hatar loggboken!

13 maj

hallå där!
kom nyss hem från fässbergs modevisning, min snygga thai hade sytt en kjol som hon mannekängade för en massa folk :D skit snygg va du gullet <3  har inte hänt så mycket annat idag förutom den "jätte roliga" praktiken, haha! nu måste jag fortsätta kolla Grays Anatomy. Just det, min och älsklingens 16månadersdag idag också , puss på det!<3





10 maj

tjoo!
Vaknade nyss, somnade till i sängen en stund. Får väl börja att berätta att pannkakorna i fredags blev hyfsat goda! haha, efter det blev det upp på sörhalls och grilla lite med lunqa,victor och jimmi, trevligt trevligt! :) Lördagen blev det Frölunda Torg med eve, alison och ada fick inte inhandlat något men lika bra det ! Sen mot kvällen blev det en liten promenad med alison&jonathan och kvällskäk på burger king och en jävla massa tjöt på patrik om att vi inte ville grilla idag med ! haha, men fick med han hem tillslut och vi somnade ganska snabbt :) Idag blev det träning med pappsen klockan 12, härligt härligt (y) Sen in till stan och kolla lite grejer, snart morsdag ju! Ska nog ta och köpa ett sött litet örngott från Hemtex där det står "världens bästa mamma", det blir hon nog glad över! nu blire wipeout, missa inte det !  puss:*


älsklingen steker pankakor!


snygg bild från i fredags!



8 maj

härligt, denna veckan på apu:n avklarad, bara nästa kvar! är så otroligt långtråkigt, hemskt och allmänt blää.. ska ta och skriva lite i loggboken nu också hade jag tänkt mig :) Idag blir det en lugn kväll med en massa godis, cola och bra filmer tillsammans putte iklart ! nu ska jag invänta patrik och sen ska vi laga massor av goda pannkakor, MUMS !

pusselipuss <3

6 maj

tjosan trosan!

haft fullt upp, har ju APU denna och nästa vecka, inte för att jag slutar jätte sent men är verkligen jätte trött när jag kommer hem! Plus att jag har sovit hos patrik i två dagar, inte så att man sitter och bloggar då ;) Skrev iallafall i logg boken idag, herre va jobbigt det va! fattade ingenting av vad jag skulle skriva .. men hon får nöja sig med det jag skrivit, så det så. Just det, i söndags var jag ju och fiskade, haha inte direkt min grej att vara ute på sjön. blev sjösjuk och tvungen att spy i en påse, aldrig mer ut på båt i 8 timmar! nu har jag uppdaterat mig lite grann iallafall, måste försöka sova nu ska upp vid halv 9 och efter apu:n blir det träning med farsan, hahaha :D

god natt (:


           


  

2 maj

hallå där!

Har vart en händelserik helg.
- I torsdags va vi uppe på krokängsberget jag,alison,eve,patrik och jonathan satt där och grilla lite sen drog vi hem till alison och satt vid hennes altan ett tag, sen skulle jag och patrik åka hela vägen till bergsjön. gud va trötta vi va ! somnade direkt när vi kom hem till han, vaknade vid 11 och solade på hans balkong sen drog vi till bräcke och käkade på burger king, en Sweet and spicy burgare, mycket god :) haha.. sen drog vi ner till tempo med alison,jonathan och eve, köpte chips och MER sedan satte vi oss vid eriksbergs kranen en stund .. senare drog vi till alison och körde 5-kamp och kubb, tjejerna vann iklart ;) haha! efter det blev det film :) och idag har jag jobbat hela långa dagen, gott med pengar :) nu måste jag sova!

ska ju upp fem på morran för att dra och fiska med pappa och andre! hahaha :D lägger upp bilder när jag har tid !





PUUUUSS <3

RSS 2.0