blää på mig!

guud vad jag är dålig på att uppdatera. har vart så jävla mycket bara och inte haft något större intresse av att uppdatera.. undra vad som kommer hända med denna bloggen ..

nu måste jag iallfall ut med voven, får hoppas på något roligt krök ikväll!

puss:*

Jag skulle kunna sova lääängre ..

kommer till skolan halv nio, lektionen är inställd så börjar kvart över 10 .. skit kul ..

love it!

ronja älskar att duscha i kokhett vatten när det är vinter och kallt!


Hate it!

orkar verkligen inte apu:n .. skit tråkigt!!! men får glädja mig åt att det är fredag idag, så blir antagligen bara att ta det lugnt, kolla idol och käka godis. För somliga ska upp vid nio imorgon och jobba ;O fast jobbar bara till fem sen ska jag hem till min bästaste bästaste kompis elin och ha en liten bonne fest! haha
nu måste jag sminka mig innan jag ska gå!

puss:*

my love (L)

Underbart avsnitt av Desperate Housewives kan man säga! Läääängtar tills nästa vecka, hihi! nu ska jag ta och läsa lite och sen ladda mig inför morgondagen.. kan säga att cubus inte är kul för fem öre. men fan, det går nog snabbt förhoppningsvis!

just det, mamma åkte till Kanarieöarna idag, så nu göttar hon sig säkert och har trevligt och en massa sol! Fy va jag e avundsjuk på dig mammsen!


puuuuuuuuuuss på er :*

white or something

mycket fint blev rummet! Ingen jävla trä byrå som inte passar in utan nu är allt vitt och fint typ! Värt dem 900:- kan jag säga!:) Så idag har jag vart på ikea med pappa och putte pch köpte lite smått och gott, sen hem till mig och försöka fixa ihop byrån hann med att fixa halva sen drog jag och tränade skivstång med Bob på friskis, skit kul verkligen! Det ska göra om kan jag säga ;) Sen gick jag hem och självklart började det pissregna men men bara att fortsätta hemåt, väl hemma fixade jag iordning byrån och sen mötte jag putte och käkade BK och kollade Tv .. och nu sitter jag här och ska spela lite sims innan jag måste nana, hihi!

just fan.. APU imorgon, VILL INTE !!!


puss:*

ikea!

Tja tja!

har precis byggt färdigt en byrå jag köpt på IKEA idag, kul kul! nu ska jag bara flytta över TV:n på den;) Skriver senare om min fina söndag jag haft!

puss:*





RSS 2.0