is this the end?

är typ sjuk så är hemma från skolan idag, gaaanska gött faktiskt! Typ bara läst, sovit och tagit en promenad till Claudias smörgås butik med mammsen och handlat lite lunch, mums på det! är bajs mellan mig och patrik nu med, allt som va så bra och underbart så får man reda på något som kanske inte är skit stort men man får en stor känsla av besvikelse, gå bakom ryggen, ohärlighet och en stor klump i magen .. inte kul, men får se vad som händer! Nu måste jag skriva ett schema ända från till jul hur jag kan jobba på triumf, så vi hörs!

puss:*

mjaaau!

det blev lite goda kräftor och cola också, hihi dubbel mums!

Not fun -.-

sjuk, typ halsfluss och världens snuva och hosta! så nu blir det lite mumsig äpple-/kanel paj! MUUUUUUUMS!

good worked

sitter och kollar idol:) har precis lagt upp alla bilder från tjejmiddagen i lördags, checka in dem! Har vart och spelat badminton idga med pappa, skit kul faktiskt. En helt timma, inte lite jobbigt! hahah nu måste jag fortsätta kolla!


puss:*

bajsås.

åker om en timma, ska ut och springa i skatås med klassen! skit kul..

iklart.

Hallå där!

sitter och äter lite godis fasten jag precis tryckt i mig en knäckemacka med ost och äckliga nudlar med championsmak & cola och har skit ont i magen! Skit rolig kväll igår, riktigt kul att
nästan alla tjejer i klassen kom :) och ni andra missade verkligen något ;) Bilder på det kommer imorgon antagligen.. Idag vaknade jag upp bredvid elin, låg kvar i sängen en stund sen blev det en lång promenad med melissa och så köpte vi lite godis, chips och cola och började sätta igång med pluggandet, gick fin fint ganska roligt också! Efter det blev det någon dålig drama film som jag somnade till, haha. Och nu är patrik här som fyller hela 17 år imorgon, grattiiiiiiiiiiiiis! :D nu ska vi mysa och kolla film!

puss :*

livet har sina goda stunder!

nu är ronja så uttråkad att jag ska baka silviakaka för 15 pers nu och färga håret! haha, kul kul! Lääääängtar tills tjejmiddan imorgon, pepp som fan!

händelserik dag !

god afton! :D

har precis tryckt i mig lite tacotårta, fyfan va gött det är! något ni verkligen måste googla receptet på, helt underbart ;D Idag var vi ju på museeum med klassen, ganska intressant faktiskt.. sen blev det stan och letade runt som en galning med elin och therese för att hitta något att ha på mig på tjejmiddagen nu på lördag :) Hittade tillslut lite fint på Cubus som ni ser på bilden! sen blev det hem och dra och träna direkt med pappsen, va tvungen att åka till apoteket också var på vårdcentralen åtta i morse och jag har urinvägsinflamation, skit kul! Så ska gå på antibiotika i 5 dagar nu, wohoo! men det löser sig :) Nu ska jag iallafall kolla lite Desperate Housewives.




puss:*

15 september

nu sitter jag här vid datorn och nästan somnar, trött som fan! Har var en seg dag idag, först skola till halv 4 sen snabbt till jobbet och jobba till halv 9 och sen ut med hunden, duscha, äta kvällsmat och massa annat.. imorgon blir det iallafall en kort skoldag,ska till vårdcentralen vid åtta sen drar jag till skolan så ska vi till Rhööska imorogn vid 13 med klassen sen slutar vi runt 2 och då blire stan med Elin och shoppa något snyggt till helgen, då är det ju tjejmiddag hos Alexandra, ska bli skit kul faktiskt!
Nej, nu ska jag dricka upp resten av mitt te och gå och lägga mig!

puss:*

avklarat!

äntligen, nu är helgen avklarad! Skönt som fan, fast gick ganska fort som tur är:) Nu sitter jag och väntar på om lilla patrik ska komma, vi har ju 20 månader idag.. får se vad som händer! Nu ska jag iallafall fila naglarna sen kolla top model.

puss:*

working working

nu har en arbetsdag med pappa gått, bara en dag kvar! wohoo! haha

partay?

tja tja! Nu ska jag börja göra iordning mig, ska dra hem till Alison snart det är tydligen en liten tjejfest där och eftersom jag ska med pappa och jobba imorogn och går upp vid halv 5 på morran så blir det inget drickande för mig! haha typ första gången jag går på "fest" och inte dricker haha, nä men får väl göra det bästa av situationen :) nu får jag röra på mig!

puss:*

bcfeebhfwuoå

ja, såhär ser dem iaf ut :) kanske inte den bästa bilden, haha!


shoes (L)

Har vart ute och gått en hel timmes promenad med hunden för en stund sen, känner mig stolt och pigg nu! ska snart möta Heléna och få mina pengar och tjöta lite :) Har även köpt nya skor idag, hihi(a) föll för dem direkt inne på Eurosko och bara älskar dem! Inte så dyra heller för att vara höst/vinter skor, love it! kommer upp en bild nån dag.. ni ska få se en bild på när jag och ada satt och spelade sims hos mig igår hahaha gjorde världens sexigaste gubbe, herregud säger jag bara! snacka om att vi garva! sen efter det gick vi hem till henne och checkade idol och bakade Silviakaka med alison och eve :) mys kväll.. idag blir det bara lugnt lugnt, ska lägga mig tidigt hade jag tänkt :)

HAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHA!






puss:*

09-09-09

sitter i skolan nu och stina håller på att lämna ut massa böcker innom handel, inte liiite seg.. har så tråkigt att jag skriver ett litet inlägg så jag fördriver eran tid lite också;) haha om ni nu läser detta.

Nästa helg blir det tjejmiddag hos Alexandra med alla tjejerna i klassen, ska bli skit kul! Ser verkligen fram emot det, festa med lite andra personer ska bli kul :) Måste bara in till stan någon dag nästa vecka och handla något nytt och roligt att ha på mig :)
Denna helgen blir ju inte lika rolig, ska med pappsen och jobba på lördag och söndag.. men kommer ha ganska gött med pengar så ska ju inte klaga, funderar starkt på att spara som fan och typ bara dra utomlands! Vill till värmen och bara slappa allt skolarbete och skit! Skulle ju fan bli skit varmt och gött väder idag, men vafan hände med det !?!? DAAAMP! klarar inte av det :( nu ska jag fram och hämta min bok.

puss:*

6 sep.

tja tja!

helgen har vart ganska drygt jobbade hela dagen igå sen blev det mys med älsklingen ..
idag var det bara upp och jobba igen men slutade dock klockan 6 så tog en hyfsat lång powerwalk med
Ada och min lilla vove! Sen drog vi hem till mig och körde Wii Fit, herrejävlar va kul, hahaha ! Sprang som två jävla idioter ada :D haha sen blev det lite popcorn och tv..

nu ligger katten mitt framför mig och särar på benen och vill antagligen att jag ska klappa henne så får väl göra det nu och sen ska jag krypa ner i sängen och nana!

puss:*


money

nu drar jag till jobbet, wohoo skopa glass hela dagen!

det blev ett väldigt långt inlägg, haha!

hallå alla små kycklingar där ute! idag är det som sagt fredag, fast känns som en seg tråkig onsdag typ? Är alldeles för trött för att orka hitta på något, och min pojkvän är ute och ränner och vettefan vad han sysslar med, vill nog helst inte veta heller. Sen ska jag ju jobba imorgon med så lika bra att vara inne och sammla nya krafter, för det blir även jobb på söndag:) Sen nästa helg ska jag med pappsen och jobba, är ju skene marknad som jag alltid är med han på varje år, bara för jag är så jävla grym;) haha

Så det lär plinga ganska gött i plånisen efter nästa helg, fast tror jag ska spara nästan allt av det.. vet inte riktigt på vad men känner att jag hellre vill spara till något jag vill ha i framtiden än att lägga det på en massa kläder och grejer som jag egentligen redan har i överflöd! Jo, en liten present till patrik ska det bli med, han fyller ju år snart den lillapöjken!

Idag har jag ju vart i skolan och varit extremt seg, mys byxor och allt, då är ronja verkligen seg! haha hatar typ mys byxor i skolan! När jag kom hem runt klockan 3 blev det att cheka 2st avsnitt av DH, helt galet grymt program, har ju som sagt börjat om från avsnitt 1. Sen efter det satte jag mig faktiskt och .. hahahaha sydde! Helt jävla sjukt, sydde och strök nästan alla av mina jeans eftersom jag är så jävla knubbig och kort är varenda jävla jeans för jävla långa så tog ut tummen ur röven och började sy en massa jeans! Jävla stolt över mig själv faktiskt för jag slipper hålla på och vika dem hela tiden och vara rädd för att jag ska trampa på dem, så nu behöver du inte hjälpa mig längre eve, jag klarade det själv ;) haha!

nej, nu har jag fan skrivit för mycket känneer jag, tror inte någon kommer läsa igenom allt detta men man kan ju hoppas? :) Nu ska jag kolla lite med DH sen antagligen krypa ner i sängen eller någon!

puss:*

unbelievable!!!

herregud säger jag bara, har precis kollat på en dokumentär på femman med mamma, om en jävla brud som har 14 ungar, fattar ni eller? och alla är under 8år.. helt jävla otroligt, och ni i februari i år fick hon åttlingar haha och varenda unge av alla 14 är av sån provrörs-befrukting så det finns ingen dirkt pappa i familjen hon körde upp lite spermie i muttan och såg glad ut.. stackars barnen, blir helt jävla irriterad! snacka om attention hore!!


nä nu ska jag titta på ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag kryper ner i min stora goá säng, fucking frilufsdag på heden imorgon, skit kul! haha not.

puss:*




RSS 2.0